Evolving operations, identifying opportunities

and exploring solutions

Thursday, September 12th, 2024 | Convene 101 Park Avenue, New York

SPONSOR ENQUIRIES
Image

#HWLeadershipSummit

Please note that this event will be in conjunction with the
Private Credit US Summit

An invite-only gathering for hedge fund operational leaders, that will explore the current trends, future drivers, and mission-critical tools pushing positive business growth.


Informed by in-depth industry consultation, our gathering for senior teams will help your business evolve via big picture presentations and a series of detail-oriented roundtable sessions designed for small groups.


Why attend?

  • An ‘urban’ business retreat conducted under strict rules of confidentiality
  • Limited to 120 places to ensure the relevance of delegates and quality of discussion
  • All content created by managers-for-managers, via a series of focus groups
  • Topics dealing with operations, regulation, compliance, emerging products trends – all designed to help you run a better business
  • A focus on small roundtable discussions, led by experts and enabling all guests to share ideas

All Hedgeweek Summits operate under Chatham House Rule. This means that attendees are free to use the information received, but neither the identity nor the affiliation of the speaker(s), nor that of any other participant, may be revealed. Recording of the panels and roundtables is strictly prohibited by attendees. Hedgeweek staff may make recordings on the day for promotional purposes. No audio recording of panel discussions will be included in any promotional items.

HEDGE FUND

MANAGERS

100+

EXPERT SPEAKERS

30

ATTENDEES

150+

HOURS OF CONTENT

10+

IconIcon

ALLOCATORS

20+
IconIcon

7:15 AM

PRE-REGISTRATION AND INVITE-ONLY PRIVATE BREAKFAST DISCUSSION

Invite-only breakfast

7:30 AM

Key priorities for hedge fund leaders: A guided discussion for C-suite professionals at management firms addressing:

  • Key operational trends
  • Key strategy trends
  • Allocator activity
  • Direction of new regulation
  • Top 5 priorities of 2023

Invite-only breakfast

8:30 AM

REGISTRATION AND BREAKFAST

(30 mins)

9:00 AM

OPENING REMARKS

  • Tony Griffiths, Director of Content, Global Fund Media

(5 mins)

  • COOs from leading hedge fund firms discuss their top priorities, the pertinent industry themes, where they need – and have found – support, and the latest methods for adding value as a COO.

Leading Operational Themed Panel

PANEL 1

9:05 AM

(40 mins)

  • An interview with the COO of a top hedge fund, covering current priorities, their latest developments at their business, and what they have learned along the way.

The COO of a leading hedge fund discusses the evolution of their business

FIRESIDE CHAT

9:45 AM

(15 mins)

  • CDAOs and CTOs from leading hedge fund firms discuss the latest challenges in data, how to source it, how to utilise it and how to extracts its value.

Data Themed Panel

PANEL 2

10:00 AM

(40 mins)

10:40 AM

NETWORKING BREAK

Coffee break and a chance to meet our experts

(30 mins)

11:10 AM

ROUNDTABLE 1 - ROUND 1

Roundtables take place as repeated parallel sessions. Delegates register in advance for 2 out of 4 sessions for the morning roundtables from the below:

(35 mins)

Roundtable A: Technology

Roundtable B: Key Trend

Roundtable D: Investor/ODD

Roundtable C: Leadership

11:45 AM

ROUNDTABLE 1 - ROUND 2

The second iteration of the above morning roundtables.

Roundtable A: Technology

Roundtable B: Key Trend

Roundtable C: Leadership

Roundtable D: Investor/ODD

(40 mins)

12:20 PM

NETWORKING LUNCH

(60 mins)

  • Macro specialists from leading hedge funds and investors offer their take on the current macroeconomic environment and what it means for hedge businesses and portfolios.

Macro Outlook

PANEL 3

1:20 PM

(40 mins)

2:00 PM

ROUNDTABLE 2 - ROUND 1

Roundtables take place as repeated parallel sessions. Delegates register in advance for 2 out of 4 sessions for the morning roundtables from the below:

Roundtable A: Technology

Roundtable B: Key Trend

Roundtable C: Leadership

Roundtable D: Investor/ODD

(35 mins)

2:35 PM

ROUNDTABLE 2 - ROUND 2

The second iteration of the above afternoon roundtables.

Roundtable A: Technology

Roundtable B: Key Trend

Roundtable C: Leadership

Roundtable D: Inestor/ODD

(35 mins)

3:10 PM

NETWORKING BREAK

Coffee break and a chance to meet our experts

(35 mins)

Fireside Chat

3:45 PM

Allocator interview

(15 mins)

  • An interview with a leading hedge fund investor, discussing their expectations, preferences, and plans for their portfolio – hedge funds and beyond.
  • Leading hedge fund COOs and IR chiefs, as well as investment consultants and investors discuss the outlook for hedge funds and alternatives investing more broadly.

Beyond Hedge Funds

PANEL 4

4:00 PM

(40 mins)

4:40 PM

NETWORKING

Connect with peers from around the industry over a glass of wine

(80 mins)

6:00 PM

EVENT CLOSES

All Summits and Webinars are CPD accredited, so you can learn, network and develop new skills.

Find out more about The CPD Certification here: https://cpduk.co.uk/

Angus Milne

Director, Risk & Compliance at TCI Fund Management Limited

Dr Vera Krahmal

Principal at Times Three

Eleri Rhidian

Ian Wylie

Vice President, Sales & Investor Relations at Trium Capital

COO at Naya Capital Management UK

Karim Leguel

James Orme-Smith

CEO at Sandbar Asset Management LLP

International Head of Business Development and Client Strategy at J.P. Morgan Alternative Asset Management

Patrick Mang

Malcolm Butler

Chief Operating Officer at Trium Capital

Sarah-Jane O'Sullivan

Director, Operational Due Diligence at Willis Towers Watson

COO at Selwood Asset Management

Convene 101 Park Avenue

Address: 101 Park Avenue // Midtown East, New York

Venue Requirements

Dress Code

Electronic Devices

Dress code for this event is business casual

Please keep all electronic devices remain on silent at all times during panels and roundtables.

APPLY TO ATTEND THE HEDGEWEEK

US LEADERSHIP SUMMIT

Please note that registration for this summit is only open to senior executives at fund managers and investors. If you are a service provider and would like to attend, please get in touch with us via the sponsor enquiries form, or on sales@hedgeweek.com.

COMING SOON

APPLY TO ATTEND THE HEDGEWEEK

US LEADERSHIP SUMMIT

Please note that registration for this summit is only open to senior executives at fund managers and investors. If you are a service provider and would like to attend, please get in touch with us via the sponsor enquiries form, or on sales@hedgeweek.com.

Firm Type*
I have read and understood the Terms and Conditions*
I have read and understood the Privacy Policy*
CONTACT OUR TEAM

PUT YOUR BRAND IN FRONT OF 100+ HEDGE FUND MANAGERS

WHAT PEOPLE SAY ABOUT HEDGEWEEK EVENTS

Hedgeweek provides highly relevant and actionable information for hedge funds, service providers, and investors.

contact us:

© 2024 Hedgeweek All rights reserved.

Terms & conditions

To view our Terms & Conditions please click here.


To see how your data is processed by Global Fund Media, view our Privacy Policy.


You can unsubscribe from communications at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any email.

FOLLOW us:

Icon